Mineral Water Al-Ehsan

Mineral Water Al-Ehsan

Saturday, May 19, 2012

Gambar kahwin siapa ni?

Saya terjumpa gambar ini didalam facebook.

Gambar lama, perkahwinan pertama orang ternama di Malaysia kala ini.

Dikatakan, nama isteri pertamanya ini adalah Tengku Puteri Zainah Tengku Iskandar.

Pengantin lelakinya pula? Tengok bibir kaler pink pun tentu semua dah kenal walaupun ini adalah gambar lama.

Gambar ini merupakan sejarah yang telah dihitam dan ditutup daripada pengetahuan rakyat. Kenapa ye?

Nak tahu cerita lanjut, klik sini http://wargamarhaen.blogspot.com.com/2011/09/sejarah-dikaburkan-bekas-isteri.html

3 comments:

armouris said...

terjumpa e-book percuma yang bagus untuk orang yang dah/nak kahwin… sharing is caring :) - Permata Yang Hilang - Panduan Hubungan Suami Isteri Melayu Islam

cucukerinci said...

Nampak yg bibir mcm perempuan tu tak suka je...dok tengok cicak di siling ke...masam je muka dia....

Ahmad Sobirin said...


Assalamu alaikum wr wb.

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada MBAH BALAPATI yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama MBAH BALAPATI dan dengan senang hati MBAH BALAPATI mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasih semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi MBAH BALAPATI DI (085 392 332 888 )





JANGAN SIA-SIAKAN KESEMPATAN ANDA..PERGUNAKANLAH SEMAKSIMAL MUNGKIN..!!!

Followers

Video ajijoi

Loading...