Al-Quran Digital Read Pen

Al-Quran Digital Read Pen

Saturday, May 19, 2012

Gambar kahwin siapa ni?

Saya terjumpa gambar ini didalam facebook.

Gambar lama, perkahwinan pertama orang ternama di Malaysia kala ini.

Dikatakan, nama isteri pertamanya ini adalah Tengku Puteri Zainah Tengku Iskandar.

Pengantin lelakinya pula? Tengok bibir kaler pink pun tentu semua dah kenal walaupun ini adalah gambar lama.

Gambar ini merupakan sejarah yang telah dihitam dan ditutup daripada pengetahuan rakyat. Kenapa ye?

Nak tahu cerita lanjut, klik sini http://wargamarhaen.blogspot.com.com/2011/09/sejarah-dikaburkan-bekas-isteri.html

2 comments:

armouris said...

terjumpa e-book percuma yang bagus untuk orang yang dah/nak kahwin… sharing is caring :) - Permata Yang Hilang - Panduan Hubungan Suami Isteri Melayu Islam

cucukerinci said...

Nampak yg bibir mcm perempuan tu tak suka je...dok tengok cicak di siling ke...masam je muka dia....

Followers

Video ajijoi

Loading...