Tuesday, March 1, 2011

SPR tidur mati di Kerdau dan Merlimau?


SPR ni kalau kita kata dia tak buat kerja, marah pulak. Tapi memang betul pun tak buat kerja.

BN sogok rasuah pada pengundi gila-gila punya banyak, SPR buat bodoh saja. BN guna pendekatan samseng pun, SPR buat bengap saja.

Setahu saya, Pengerusi SPR Pahang yang meninggal, takkan seluruh SPR dah tak berfungsi langsung.

Cuba kalau ada aduan daripada BN yang mengatakan Pas melakukan kesalahan pilihanraya, pasti SPR daripada bawahan sampailah ke Bossnya akan keluar tv dan suratkhabar, mengata begitu, begini. Nak ambil tindakan itu, ini.

BN tak buat salah apa-apa? Jangan biarkan diri anda diperbodohkan oleh media milik Umno semata. Cuba-cubalah membaca daripada sumber yang lain juga. Janganlah hanya mengharapkan berita-berita daripada media umno saja.

Rajin-rajinkanlah membaca link-link tentang kebejatan Umno dan BN dalam kempen pilihanraya kecil di Dun Kerdau dan Merlimau di bawah ini:-

Dun N.28 Kerdau:-









Dun N.27 Merlimau:-









Banyak lagi blog-blog dan facebook yang menyiarkan pelbagai ragam kempen BN yang dipejamkan mata oleh SPR.

Kalau memang SPR hendak memenangkan Umno dan BN sekalipun, jangan nampak sangat berat sebelahnya. Professional lah sikit.

No comments:

Followers

Video ajijoi

Loading...